Baru masuk   masuk Translations of masuk VerbFrequency enter masuk

Original Claret

dari USD$60.00

Sandal Salt-Water Original kami ditakrifkan dengan tapak sandal getahnya yang dijahit halus dan rapi serta ciri pengenalan yang menampilkan tenunan kulit di bahagian atas sandal. Semua sandal Salt-Waters dilengkapi gancu kalis karat, boleh dipakai di dalam air dan boleh dibasuh dengan tangan menggunakan detergen yang lembut. Sandal ini ditawarkan dari saiz kanak-kanak sehingga ke saiz dewasa dan merupakan sandal bertali yang sempurna untuk pengembaraan musim panas anda. Semua saiz kanak-kanak dibuat dengan kancing velcro di bawah gancu faux mengelilingi pergelangan kaki untuk memudahkan pergerakan setiap hari. Sandal ini cantik dan juga selesa dan kini terdapat dalam kulit berwarna wain klaret, warna burgundy pekat sesuai untuk semua warna kulit.

Baca lebih lanjut
  • uk
  • eu
  • kami
Beritahu saya apabila sudah ada stok

Maklumat dan Penjagaan

Sandal boleh dilaraskan sepenuhnya dengan tali jari kaki dan tali pergelangan kaki bergancu. Ia mempunyai padanan yang semula jadi lebih sempit daripada Original tapi boleh dilaraskan sepenuhnya di sepanjang kaki untuk kelebihan padanan yang lebih luas. Sama seperti semua sandal dalam siri sandal Salt-Water, kami cadangkan bahawa apabila dipakai jari kaki anda di belakang garis jahitan. 

 

Penghantaran dan Pemulangan

 

"Sandal Original untuk kanak-kanak tetap tidak berubah dan menjadi sebahagian daripada kelengkapan pakaian asas di Amerika selama beberapa generasi."