Original Hitam

dari USD$65.00
Sandal Salt-Water Original berwarna hitam merupakan sandal ringkas dan ikonik yang diperbuat daripada 100% kulit kalis air dengan reka bentuk anyaman di bahagian atas, tapak sandal getah yang dijahit tangan dan gancu boleh laras kalis karat metalik. Sandal tenunan ini yang tahan lasak dan juga cantik dengan reka bentuknya, boleh dipakai dan berjalan berbatu-batu jauhnya, boleh dipakai di dalam air dan juga boleh dibasuh dengan tangan menggunakan detergen yang lembut. Salah satu reka bentuk pertama yang dihasilkan dari kilang Hoy, Sandal Salt-Water Original ialah reka bentuk klasik yang telah dipakai sejak sekian lama dan masih disukai ramai. Semua saiz kanak-kanak dibuat dengan kancing velcro di bawah gancu faux mengelilingi pergelangan kaki untuk memudahkan pergerakan setiap hari.
Baca lebih lanjut
  • uk
  • eu
  • kami
Beritahu saya apabila sudah ada stok

Maklumat dan Penjagaan

Sandal Original ialah sandal dengan ruang kaki yang besar dan selesa bagi mereka yang berkaki lebar. Sebelum anda menyarungnya buat kali pertama, regangkan tali jari kaki dan dengan perlahan-lahan bengkokkan tapak untuk melegakan tapak kaki. Paling baik dengan jari kaki di belakang garis jahitan apabila dipakai. Jangan terlalu besar untuk kanak-kanak dengan harapan sandal akan boleh tahan lebih lama - anda tidak mahu si penggunanya tersandung! 

Penghantaran dan Pemulangan

 

"Sandal Original untuk kanak-kanak tetap tidak berubah dan menjadi sebahagian daripada kelengkapan pakaian asas di Amerika selama beberapa generasi."