Sailor Sawo Matang / Perang Kulit

USD$50.00
Sandal Sailor ialah versi mini sandal Sun-San Shark kami yang paling popular dan laris. Sandal untuk bayi yang baru mula berjalan ini menampilkan kekisi gaya sandal nelayan di bahagian depan yang menjadikannya sandal dengan jari kaki bertutup yang sangat sempurna untuk kanak-kanak bertatih yang baru mula melangkah. Semua saiz kanak-kanak dibuat dengan kancing velcro di bawah gancu faux mengelilingi pergelangan kaki untuk memudahkan pergerakan setiap hari. Diperbuat daripada 100% kulit kalis air, gancu kalis karat dan tapak berspan yang lembut - ini adalah sandal musim panas yang hebat untuk si kecil saya. Sandal Sailor berwarna sawo matang amat sempurna bagi kanak-kanak lelaki dan perempuan dan sesuai dipadankan dengan semua jenis pakaian!
Baca lebih lanjut
  • uk
  • eu
  • kami
Beritahu saya apabila sudah ada stok

Maklumat dan Penjagaan

Versi mini sandal Shark dengan hujung kaki bertutup dan tali pergelangan kaki. Sandal ini sesuai bagi kaki lebih tirus dan lebih pendek daripada sandal lain bagi siri sandal kanak-kanak bertatih. Tidak berapa sesuai bagi kaki yang lebih lebar.

 

Penghantaran dan Pemulangan

 

"Sandal Sailor ialah sandal jari kaki bertutup, yang dibuat khusus untuk kanak-kanak yang sentiasa bergerak ke sana sini. 100% kalis air, 100% kulit, 100% praktikal."