Sailor Hijab Buah Zaitun

USD$50.00
Temui sandal Sailor, sandal bayi yang paling comel untuk kaki si kecil. Sandal untuk kanak-kanak yang baru mula berjalan ini menampilkan kekisi gaya nelayan di seluruh bahagian depannya menjadikan ia sandal bayi jari kaki bertutup yang penuh bergaya dan praktikal - sangat sesuai untuk kanak-kanak yang baru mula melangkah. Sandal Sailor berwarna Hijau Buah Zaitun ialah sandal uniseks yang hebat untuk pengembaraan musim panas. Diperbuat daripada kulit kalis air dan tapak sandal yang lembut dan selesa, ini adalah kasut percutian yang sungguh mengagumkan. Semua saiz kanak-kanak dibuat dengan kancing velcro di bawah gancu faux mengelilingi pergelangan kaki untuk memudahkan pergerakan setiap hari.
Baca lebih lanjut
  • uk
  • eu
  • kami
Beritahu saya apabila sudah ada stok

Maklumat dan Penjagaan

Versi mini sandal Shark dengan hujung kaki bertutup dan tali pergelangan kaki. Sandal ini sesuai bagi kaki lebih tirus dan lebih pendek daripada sandal lain bagi siri sandal kanak-kanak bertatih. Tidak berapa sesuai bagi kaki yang lebih lebar.

 

Penghantaran dan Pemulangan

 

"Sandal Sailor ialah sandal jari kaki bertutup, yang dibuat khusus untuk kanak-kanak yang sentiasa bergerak ke sana sini. 100% kalis air, 100% kulit, 100% praktikal."