Sailor Biru Kelasi

USD$50.00
Versi mini Sun-San Shark kami - sandal Sailor ialah kasut air yang hebat untuk kaki si kecil. Sandal Sailor berwarna biru kelasi merupakan sandal bayi jari kaki bertutup yang sungguh bergaya dan amat sesuai untuk bayi lelaki dan perempuan. Semua sandal Sailors adalah 100% kalis air dan dilengkapi tapak sandal pengenalan kami dengan menggunakan uretana berspan yang lembut. Semua saiz kanak-kanak dibuat dengan kancing velcro di bawah gancu faux mengeliling tali pergelangan kaki untuk memudahkan pergerakan seharian. Ini ialah kasut air jari kaki bertutup yang teramat lasak untuk si pengembara kecil anda.
Baca lebih lanjut
  • uk
  • eu
  • kami
Beritahu saya apabila sudah ada stok

Maklumat dan Penjagaan

Versi mini sandal Shark dengan hujung kaki bertutup dan tali pergelangan kaki. Sandal ini sesuai bagi kaki lebih tirus dan lebih pendek daripada sandal lain bagi siri sandal kanak-kanak bertatih. Tidak berapa sesuai bagi kaki yang lebih lebar.

 

Penghantaran dan Pemulangan

 

"Sandal Sailor ialah sandal jari kaki bertutup, yang dibuat khusus untuk kanak-kanak yang sentiasa bergerak ke sana sini. 100% kalis air, 100% kulit, 100% praktikal."