Sailor Emas

USD$55.00
Sandal Sailor berwarna Emas ialah kasut acara khas yang menonjolkan perbezaan - ia juga adalah kasut air! Semua sandal Sailor kami diperbuat daripada kulit kalis air dan gancu kalis karat - ia juga boleh dibasuh dengan tangan menggunakan detergen yang lembut. Semua saiz kanak-kanak dibuat dengan kancing velcro di bawah gancu faux mengelilingi pergelangan kaki untuk memudahkan pergerakan setiap hari. Versi mini sandal Shark kami - sandal Sailor mempunyai kekisi nelayan mengelilingi kaki dan tali pergelangan kaki boleh laras. Sandal kanak-kanak bertatih dengan jari kaki bertutup yang sangat menarik.
Baca lebih lanjut
  • uk
  • eu
  • kami
Beritahu saya apabila sudah ada stok

Maklumat dan Penjagaan

Versi mini sandal Shark dengan hujung kaki bertutup dan tali pergelangan kaki. Sandal ini sesuai bagi kaki lebih tirus dan lebih pendek daripada sandal lain bagi siri sandal kanak-kanak bertatih. Tidak berapa sesuai bagi kaki yang lebih lebar.

 

Penghantaran dan Pemulangan

 

"Sandal Sailor ialah sandal jari kaki bertutup, yang dibuat khusus untuk kanak-kanak yang sentiasa bergerak ke sana sini. 100% kalis air, 100% kulit, 100% praktikal."