Sailor Hitam

USD$50.00 USD$40.00
Sandal Sailor berwarna Hitam ialah sandal permulaan yang penuh bergaya untuk kanak-kanak lelaki dan perempuan yang baru mula melangkah. Direka dengan kekisi gaya sandal nelayan di seluruh bahagian depan menjadikannya sandal jari kaki bertutup yang sangat sempurna untuk kanak-kanak kecil yang baru mula melangkah. Sama seperti semua Sandal Sun-San, sandal ini dilengkapi tapak sandal uretana berspan yang betul-betul selesa dan diperbuat daripada kulit kalis air dan gancu kalis karat. Semua saiz kanak-kanak dibuat dengan kancing velcro di bawah gancu faux mengelilingi pergelangan kaki untuk memudahkan pergerakan setiap hari. Sandal-sandal bayi ini dibuat untuk menyimbah air!
Baca lebih lanjut
  • uk
  • eu
  • kami
Beritahu saya apabila sudah ada stok

Maklumat dan Penjagaan

Versi mini sandal Shark dengan hujung kaki bertutup dan tali pergelangan kaki. Sandal ini sesuai bagi kaki lebih tirus dan lebih pendek daripada sandal lain bagi siri sandal kanak-kanak bertatih. Tidak berapa sesuai bagi kaki yang lebih lebar.

 

Penghantaran dan Pemulangan

 

"Sandal Sailor ialah sandal jari kaki bertutup, yang dibuat khusus untuk kanak-kanak yang sentiasa bergerak ke sana sini. 100% kalis air, 100% kulit, 100% praktikal."