Original Putih

dari USD$50.00
Rekaan sandal klasik dalam rona warna yang segar dan neutral - pilihan anda sentiasa tepat dengan Salt-Water Original berwarna putih. Ini ialah keluaran model pertama dari bengkel Walter Hoy pada tahun 1944 dan ditakrifkan dengan tapak sandal getah yang dijahit halus dan rapi serta reka bentuk kulit yang ditenun rumit di bahagian atas sandal. Semua sandal Salt-Waters dilengkapi gancu kalis karat, boleh dipakai di dalam air dan boleh dibasuh dengan tangan menggunakan detergen yang lembut. Sandal ini selesa, tahan lasak dan sentiasa kelihatan menarik. Seperti yang kita lihat dipakai oleh Matilda Ledger - anak perempuan Michelle Williams dan Heath Ledger - Sandal Salt-Water berwarna putih menjadi kegemaran musim panas yang gayanya tidak akan lapuk dek zaman. Semua saiz kanak-kanak dibuat dengan kancing velcro di bawah gancu faux mengelilingi pergelangan kaki untuk memudahkan pergerakan setiap hari.
Baca lebih lanjut
  • uk
  • eu
  • kami
Beritahu saya apabila sudah ada stok

Maklumat dan Penjagaan

Sandal Original ialah sandal dengan ruang kaki yang besar dan selesa bagi mereka yang berkaki lebar. Sebelum anda menyarungnya buat kali pertama, regangkan tali jari kaki dan dengan perlahan-lahan bengkokkan tapak untuk melegakan tapak kaki. Paling baik dengan jari kaki di belakang garis jahitan apabila dipakai. Jangan terlalu besar untuk kanak-kanak dengan harapan sandal akan boleh tahan lebih lama - anda tidak mahu si penggunanya tersandung! 

Penghantaran dan Pemulangan

 

"Sandal Original untuk kanak-kanak tetap tidak berubah dan menjadi sebahagian daripada kelengkapan pakaian asas di Amerika selama beberapa generasi."