Original Putih

dari USD$60.00
Rekaan sandal klasik dalam rona warna yang segar dan neutral - pilihan anda sentiasa tepat dengan Salt-Water Original berwarna putih. Ini ialah keluaran model pertama dari bengkel Walter Hoy pada tahun 1944 dan ditakrifkan dengan tapak sandal getah yang dijahit halus dan rapi serta reka bentuk kulit yang ditenun rumit di bahagian atas sandal. Semua sandal Salt-Waters dilengkapi gancu kalis karat, boleh dipakai di dalam air dan boleh dibasuh dengan tangan menggunakan detergen yang lembut. Sandal ini selesa, tahan lasak dan sentiasa kelihatan menarik. Seperti yang kita lihat dipakai oleh Matilda Ledger - anak perempuan Michelle Williams dan Heath Ledger - Sandal Salt-Water berwarna putih menjadi kegemaran musim panas yang gayanya tidak akan lapuk dek zaman. Semua saiz kanak-kanak dibuat dengan kancing velcro di bawah gancu faux mengelilingi pergelangan kaki untuk memudahkan pergerakan setiap hari.
Baca lebih lanjut
  • uk
  • eu
  • kami
Beritahu saya apabila sudah ada stok

Maklumat dan Penjagaan

Sandal boleh dilaraskan sepenuhnya dengan tali jari kaki dan tali pergelangan kaki bergancu. Ia mempunyai padanan yang semula jadi lebih sempit daripada Original tapi boleh dilaraskan sepenuhnya di sepanjang kaki untuk kelebihan padanan yang lebih luas. Sama seperti semua sandal dalam siri sandal Salt-Water, kami cadangkan bahawa apabila dipakai jari kaki anda di belakang garis jahitan. 

 

Penghantaran dan Pemulangan

 

"Sandal Original untuk kanak-kanak tetap tidak berubah dan menjadi sebahagian daripada kelengkapan pakaian asas di Amerika selama beberapa generasi."