Original Sawo Matang

dari USD$50.00

Sandal Salt-Water berwarna sawo matang ialah sandal Salt-Water yang pertama dihasilkan dari bengkel Hoy pada tahun 1944. Selepas lebih 75 tahun kemudian dan reka bentuk sandal ikonik ini masih menjadi kesukaan ramai. Ini adalah sandal klasik yang ringkas dan mudah dipadankan serta kelihatan cantik pada semua warna kulit. Sandal Original Salt-Water berwarna sawo matang mempunyai ciri pengenalan kami iaitu tapak sandal yang dijahit halus dan rapi serta anyaman kulit kalis air di bahagian atas sandal. Semua sandal Salt-Waters dilengkapi gancu kalis karat, boleh dipakai di dalam air dan boleh dibasuh dengan tangan menggunakan detergen yang lembut. Semua saiz kanak-kanak dibuat dengan kancing velcro di bawah gancu faux mengelilingi pergelangan kaki untuk memudahkan pergerakan setiap hari. Sandal ini ditawarkan dari saiz kanak-kanak hingga ke saiz dewasa.

Baca lebih lanjut
  • uk
  • eu
  • kami
Beritahu saya apabila sudah ada stok

Maklumat dan Penjagaan

Sandal Original ialah sandal dengan ruang kaki yang besar dan selesa bagi mereka yang berkaki lebar. Sebelum anda menyarungnya buat kali pertama, regangkan tali jari kaki dan dengan perlahan-lahan bengkokkan tapak untuk melegakan tapak kaki. Paling baik dengan jari kaki di belakang garis jahitan apabila dipakai. Jangan terlalu besar untuk kanak-kanak dengan harapan sandal akan boleh tahan lebih lama - anda tidak mahu si penggunanya tersandung! 

Penghantaran dan Pemulangan

 

"Sandal Original untuk kanak-kanak tetap tidak berubah dan menjadi sebahagian daripada kelengkapan pakaian asas di Amerika selama beberapa generasi."