Warna M2M

Original Perak

dari USD$50.00
Sandal Original berwarna perak ialah sebahagian daripada sandal siri premium dan terdapat dalam rona metalik pucat yang indah dan boleh dipakai setiap hari atau untuk acara berpakaian rasmi. Sekiranya anda sedang mencari kasut musim panas yang bergaya dan selesa untuk anak kecil anda, sandal berwarna perak kami ini sememangnya pilihan terbaik. Ditakrifkan oleh tapak sandal getah yang dijahit halus dan rapi serta tenunan kulit di bahagian atas, semua sandal Salt-Water Original menampilkan gancu kalis karat, boleh dipakai di dalam air dan boleh dibasuh dengan tangan menggunakan detergen yang lembut. Sandal ini ditawarkan dari saiz kanak-kanak hingga ke saiz Dewasa. Semua saiz kanak-kanak dibuat dengan kancing velcro di bawah gancu faux mengelilingi pergelangan kaki untuk memudahkan pergerakan setiap hari.
Baca lebih lanjut
  • uk
  • eu
  • kami
Beritahu saya apabila sudah ada stok

Maklumat dan Penjagaan

Sandal Original ialah sandal dengan ruang kaki yang besar dan selesa bagi mereka yang berkaki lebar. Sebelum anda menyarungnya buat kali pertama, regangkan tali jari kaki dan dengan perlahan-lahan bengkokkan tapak untuk melegakan tapak kaki. Paling baik dengan jari kaki di belakang garis jahitan apabila dipakai. Jangan terlalu besar untuk kanak-kanak dengan harapan sandal akan boleh tahan lebih lama - anda tidak mahu si penggunanya tersandung! 

Penghantaran dan Pemulangan

 

"Sandal Original untuk kanak-kanak tetap tidak berubah dan menjadi sebahagian daripada kelengkapan pakaian asas di Amerika selama beberapa generasi."