Original Merah Jambu Berkilat

dari USD$65.00
Semua sandal Salt-Water Original ditakrifkan dengan ciri kasut airnya yang termasuk reka bentuk bahagian atas dengan tenunan kulit yang dirawat khas, gancu kalis karat dan sandal ini sebenarnya boleh dibasuh dengan tangan menggunakan detergen yang lembut. Bermula dari saiz kanak-kanak bertatih yang paling kecil, sehinggalah ke saiz orang dewasa - terdapat sandal musim panas untuk semua orang. Sandal Salt-Water Original dalam kemasan berkilat merah jambu lembut ialah sandal percutian atau kasut acara percutian yang sempurna untuk kanak-kanak perempuan. Semua saiz kanak-kanak dibuat dengan kancing velcro di bawah gancu faux mengelilingi pergelangan kaki untuk memudahkan pergerakan setiap hari.
Baca lebih lanjut
  • uk
  • eu
  • kami
Beritahu saya apabila sudah ada stok

Maklumat dan Penjagaan

Sandal boleh dilaraskan sepenuhnya dengan tali jari kaki dan tali pergelangan kaki bergancu. Ia mempunyai padanan yang semula jadi lebih sempit daripada Original tapi boleh dilaraskan sepenuhnya di sepanjang kaki untuk kelebihan padanan yang lebih luas. Sama seperti semua sandal dalam siri sandal Salt-Water, kami cadangkan bahawa apabila dipakai jari kaki anda di belakang garis jahitan. 

 

Penghantaran dan Pemulangan

 

"Sandal Original untuk kanak-kanak tetap tidak berubah dan menjadi sebahagian daripada kelengkapan pakaian asas di Amerika selama beberapa generasi."