Original Fuchsia Berkilat

dari USD$65.00
Sandal Salt-Water Original berwarna fuchsia berkilat ialah sebahagian daripada siri premium kami dan terdapat dalam kemasan terang berkilat dengan gancu kalis karat perak. Semua sandal Salt-Water ditakrifkan dengan reka bentuk anyaman kulit di bahagian jari kaki dan tali pergelangan kaki gancu faux. Semua saiz kanak-kanak dibuat dengan kancing velcro di bawah gancu faux mengelilingi pergelangan kaki untuk memudahkan pergerakan setiap hari. Sandal ini merupakan kasut air dan boleh dipakai di dalam semua jenis air dan boleh dibasuh dengan tangan menggunakan detergen yang lembut dan air suam. Seperti yang telah dilihat dipakai oleh Lily Aubrey bintang Modern Family - Sandal Original berwarna fuchsia ialah sandal musim panas gadis yang anggun lagi hebat.
Baca lebih lanjut
  • uk
  • eu
  • kami
Beritahu saya apabila sudah ada stok

Maklumat dan Penjagaan

Sandal boleh dilaraskan sepenuhnya dengan tali jari kaki dan tali pergelangan kaki bergancu. Ia mempunyai padanan yang semula jadi lebih sempit daripada Original tapi boleh dilaraskan sepenuhnya di sepanjang kaki untuk kelebihan padanan yang lebih luas. Sama seperti semua sandal dalam siri sandal Salt-Water, kami cadangkan bahawa apabila dipakai jari kaki anda di belakang garis jahitan. 

 

Penghantaran dan Pemulangan

 

"Sandal Original untuk kanak-kanak tetap tidak berubah dan menjadi sebahagian daripada kelengkapan pakaian asas di Amerika selama beberapa generasi."