Original Fuchsia Berkilat

USD$50.00 USD$35.00
Sandal Salt-Water Original berwarna fuchsia berkilat ialah sebahagian daripada siri premium kami dan terdapat dalam kemasan terang berkilat dengan gancu kalis karat perak. Semua sandal Salt-Water ditakrifkan dengan reka bentuk anyaman kulit di bahagian jari kaki dan tali pergelangan kaki gancu faux. Semua saiz kanak-kanak dibuat dengan kancing velcro di bawah gancu faux mengelilingi pergelangan kaki untuk memudahkan pergerakan setiap hari. Sandal ini merupakan kasut air dan boleh dipakai di dalam semua jenis air dan boleh dibasuh dengan tangan menggunakan detergen yang lembut dan air suam. Seperti yang telah dilihat dipakai oleh Lily Aubrey bintang Modern Family - Sandal Original berwarna fuchsia ialah sandal musim panas gadis yang anggun lagi hebat.
Baca lebih lanjut
  • uk
  • eu
  • kami
Beritahu saya apabila sudah ada stok

Maklumat dan Penjagaan

Sandal Original ialah sandal dengan ruang kaki yang besar dan selesa bagi mereka yang berkaki lebar. Sebelum anda menyarungnya buat kali pertama, regangkan tali jari kaki dan dengan perlahan-lahan bengkokkan tapak untuk melegakan tapak kaki. Paling baik dengan jari kaki di belakang garis jahitan apabila dipakai. Jangan terlalu besar untuk kanak-kanak dengan harapan sandal akan boleh tahan lebih lama - anda tidak mahu si penggunanya tersandung! 

Penghantaran dan Pemulangan

 

"Sandal Original untuk kanak-kanak tetap tidak berubah dan menjadi sebahagian daripada kelengkapan pakaian asas di Amerika selama beberapa generasi."