Original Emas Ros Merah

dari USD$65.00
Sandal Salt-Water Original berwarna emas ros merah metalik bermula dari saiz 5 kanak-kanak dan sehingga ke saiz dewasa 9 - ini merupakan sandal musim panas yang sempurna untuk menyerlahkan penampilan sepanjang hari untuk anda atau anak kecil anda. Sama seperti semua sandal Salt-Waters, sandal jari kaki terbuka yang menampilkan tenunan kulit ini boleh dipakai di dalam air. Sandal ini menampilkan gancu kalis karat, tapak sandal getah yang tahan lasak dan tali pergelangan kaki boleh laras. Semua saiz kanak-kanak dibuat dengan kancing velcro di bawah gancu faux mengelilingi pergelangan kaki untuk memudahkan pergerakan setiap hari.
Baca lebih lanjut
  • uk
  • eu
  • kami
Beritahu saya apabila sudah ada stok

Maklumat dan Penjagaan

Sandal boleh dilaraskan sepenuhnya dengan tali jari kaki dan tali pergelangan kaki bergancu. Ia mempunyai padanan yang semula jadi lebih sempit daripada Original tapi boleh dilaraskan sepenuhnya di sepanjang kaki untuk kelebihan padanan yang lebih luas. Sama seperti semua sandal dalam siri sandal Salt-Water, kami cadangkan bahawa apabila dipakai jari kaki anda di belakang garis jahitan. 

 

Penghantaran dan Pemulangan

 

"Sandal Original untuk kanak-kanak tetap tidak berubah dan menjadi sebahagian daripada kelengkapan pakaian asas di Amerika selama beberapa generasi."