Original Merah

USD$50.00 USD$35.00

Sandal Salt-Water berwarna merah ialah salah satu warna yang paling popular dan merupakan sandal musim panas yang sesuai untuk semua. Sandal ini amat anggun apabila dipadakan dengan sepasang seluar jean atau gaun majlis teh - ia pastinya akan menyerlahkan warna apa jua pakaian musim panas. Sama seperti semua sandal Originals, Salt-Water Original berwarna merah ditakrifkan dengan reka bentuk tenunan kulit, tapak sandal getah tervulkan yang dijahit tangan dan kualiti kasut air. Semua saiz kanak-kanak dibuat dengan kancing velcro di bawah gancu faux mengelilingi pergelangan kaki untuk memudahkan pergerakan setiap hari. 

Baca lebih lanjut
  • uk
  • eu
  • kami
Beritahu saya apabila sudah ada stok

Maklumat dan Penjagaan

Sandal Original ialah sandal dengan ruang kaki yang besar dan selesa bagi mereka yang berkaki lebar. Sebelum anda menyarungnya buat kali pertama, regangkan tali jari kaki dan dengan perlahan-lahan bengkokkan tapak untuk melegakan tapak kaki. Paling baik dengan jari kaki di belakang garis jahitan apabila dipakai. Jangan terlalu besar untuk kanak-kanak dengan harapan sandal akan boleh tahan lebih lama - anda tidak mahu si penggunanya tersandung! 

Penghantaran dan Pemulangan

 

"Sandal Original untuk kanak-kanak tetap tidak berubah dan menjadi sebahagian daripada kelengkapan pakaian asas di Amerika selama beberapa generasi."