Original Biru Kelasi

dari USD$50.00
Keluaran model pertama dari bengkel Walter Hoys pada tahun 1944, Sandal Original Salt-Water amat menyerlah berbanding sandal musim panas yang lain dengan kulit kalis air di bahagian atas, tapak sandal yang dijahit halus dan rapi serta gancu kalis karat. Semua sandal kami boleh dipakai di dalam air dan boleh dibasuh dengan tangan menggunakan detergen lembut. Sandal ini tersedia dalam saiz kanak-kanak hingga ke saiz dewasa. Semua saiz kanak-kanak dibuat dengan kancing velcro di bawah gancu faux mengelilingi pergelangan kaki untuk memudahkan pergerakan setiap hari. Seperti yang kita lihat dipakai oleh anak-anak perempuan Dave Grohl dan Toby Maguires, sandal Salt-Water berwarna biru kelasi merupakan salah satu sandal yang paling popular dan laris, sandal ini sangat sesuai sebagai kasut sekolah, sandal musim panas - dan juga semua kegunaan pemakaian yang lain!
Baca lebih lanjut
  • uk
  • eu
  • kami
Beritahu saya apabila sudah ada stok

Maklumat dan Penjagaan

Sandal Original ialah sandal dengan ruang kaki yang besar dan selesa bagi mereka yang berkaki lebar. Sebelum anda menyarungnya buat kali pertama, regangkan tali jari kaki dan dengan perlahan-lahan bengkokkan tapak untuk melegakan tapak kaki. Paling baik dengan jari kaki di belakang garis jahitan apabila dipakai. Jangan terlalu besar untuk kanak-kanak dengan harapan sandal akan boleh tahan lebih lama - anda tidak mahu si penggunanya tersandung! 

Penghantaran dan Pemulangan

 

"Sandal Original untuk kanak-kanak tetap tidak berubah dan menjadi sebahagian daripada kelengkapan pakaian asas di Amerika selama beberapa generasi."