Original Mustard

dari USD$60.00
Sandal Salt-Water pertama yang dilancarkan semula pada tahun 1940-an, sandal Salt-Water Original ditakrifkan dengan tapak sandal getahnya dijahit tangan yang sangat selesa dan dihiasi dengan anyaman kulit di bahagian atas sandal dengan begitu indah. Semua saiz kanak-kanak dibuat dengan kancing velcro di bawah gancu faux mengelilingi pergelangan kaki untuk memudahkan pergerakan setiap hari. Semua Salt-Waters dibuat menggunakan gancu kalis karat, boleh dipakai di dalam air dan boleh dibasuh tangan menggunakan detergen yang lembut. Sandal retro ini yang berwarna mustard menyediakan warna yang sesuai dengan mana-mana rona kulit dan dapat menyerlahkan gaya semua jenis pakaian.
Baca lebih lanjut
  • uk
  • eu
  • kami
Beritahu saya apabila sudah ada stok

Maklumat dan Penjagaan

Sandal boleh dilaraskan sepenuhnya dengan tali jari kaki dan tali pergelangan kaki bergancu. Ia mempunyai padanan yang semula jadi lebih sempit daripada Original tapi boleh dilaraskan sepenuhnya di sepanjang kaki untuk kelebihan padanan yang lebih luas. Sama seperti semua sandal dalam siri sandal Salt-Water, kami cadangkan bahawa apabila dipakai jari kaki anda di belakang garis jahitan. 

 

Penghantaran dan Pemulangan

 

"Sandal Original untuk kanak-kanak tetap tidak berubah dan menjadi sebahagian daripada kelengkapan pakaian asas di Amerika selama beberapa generasi."