Peluang terakhir

Original Mash-up Truffle

USD$70.00
Sandal Truffle ialah sebahagian daripada siri Mash-Up di mana Salt-Water Original ditransformasikan dengan sentuhan beberapa kombinasi aneka warna yang menarik. Sandal Truffle ialah kombinasi yang sempurna dengan bahagian atas yang berwarna Hitam dan tali pergelangan kaki kulit yang berwarna Sawo Matang. Ia bermula dari saiz sandal remaja 3 hingga ke saiz dewasa. Sama seperti trufel coklat ia benar-benar lazat! Keluaran model pertama dari bengkel Walter Hoy pada tahun 1944, Sandal Original Salt-Water ditakrifkan dengan tapak sandal getah yang dijahit secara halus dan rapi serta anyaman kulit yang menawan di bahagian atas sandal. Semua sandal Salt-Water dilengkapi gancu kalis karat, boleh dipakai di dalam air dan boleh dibasuh dengan tangan menggunakan detergen yang lembut. Sandal ini selesa, tahan lasak dan cantik. Truffle Mashup adalah siri eksklusif secara dalam talian. Semua saiz kanak-kanak dibuat dengan kancing velcro di bawah gancu faux mengelilingi pergelangan kaki untuk memudahkan pergerakan setiap hari.
Baca lebih lanjut
  • uk
  • eu
  • kami
Beritahu saya apabila sudah ada stok

Maklumat dan Penjagaan

Sandal Original ialah sandal dengan ruang kaki yang besar dan selesa bagi mereka yang berkaki lebar. Sebelum anda menyarungnya buat kali pertama, regangkan tali jari kaki dan dengan perlahan-lahan bengkokkan tapak untuk melegakan tapak kaki. Paling baik dengan jari kaki di belakang garis jahitan apabila dipakai. Jangan terlalu besar untuk kanak-kanak dengan harapan sandal akan boleh tahan lebih lama - anda tidak mahu si penggunanya tersandung! 

Penghantaran dan Pemulangan

 

"Kami telah mentransformasikan sandal Salt-Water Original ke dalam siri sandal Mash Up kanak-kanak dalam beberapa kombinasi berbilang warna yang menarik perhatian, ditambah dengan kemasan kerja tangan untuk menambahkan perhatian kepada perincian."