Eksklusif

Original Mash-up Seashell

USD$90.00
Sandal Seashell adalah salah satu sandal Mash-Up kami yang mengujakan. Berdasarkan reka bentuk sandal ikonik Original kami, semua sandal Mash-Up kami menampilkan reka bentuk kulit aneka warna di bahagian atas, gancu kalis karat, boleh dipakai di dalam air malah boleh dibasuh dengan tangan menggunakan detergen yang lembut. Seashell dihiasi reka bentuk emas ros merah dan kulit berwarna putih, menjadi gabungan yang menawan dan menenangkan untuk semua orang. Dibuat mengikut pesanan dalam jumlah terhad pada jentera asal yang digunakan sejak 1940an. Dijahit tangan dan dihasilkan di AS. Semua saiz kanak-kanak dibuat dengan kancing velcro di bawah gancu faux mengelilingi pergelangan kaki untuk memudahkan pergerakan setiap hari.
Baca lebih lanjut
  • uk
  • eu
  • kami
Beritahu saya apabila sudah ada stok

Maklumat dan Penjagaan

Sandal Original ialah sandal dengan ruang kaki yang besar dan selesa bagi mereka yang berkaki lebar. Sebelum anda menyarungnya buat kali pertama, regangkan tali jari kaki dan dengan perlahan-lahan bengkokkan tapak untuk melegakan tapak kaki. Paling baik dengan jari kaki di belakang garis jahitan apabila dipakai. Jangan terlalu besar untuk kanak-kanak dengan harapan sandal akan boleh tahan lebih lama - anda tidak mahu si penggunanya tersandung! 

Penghantaran dan Pemulangan

 

"Kami telah mentransformasikan sandal Salt-Water Original ke dalam siri sandal Mash Up kanak-kanak dalam beberapa kombinasi berbilang warna yang menarik perhatian, ditambah dengan kemasan kerja tangan untuk menambahkan perhatian kepada perincian."