Warna M2M

Original Mash-Up Russian Venchanie

USD$90.00
Sandal Mash-Up kami ialah sandal dengan simpul aneka warna pada sandal Salt-Water Original yang ikonik. Perak ialah kecanggihan halus dengan anyaman perak dan emas di bahagian atas yang duduk pada tapak getah berwarna sawo matang. Terdapat dari saiz kanak-kanak hingga ke saiz dewasa. Luxe metalik yang sempurna sepenuhnya dengan kilauan merelap yang tidak menonjol. Begitu juga dengan sandal Salt-Water Original, ia ditakrifkan dengan tapak sandal getah yang dijahit halus dan rapi serta reka bentuk tenunan kulit dengan tali pergelangan kaki boleh laras. Semua sandal Salt-Water dilengkapi gancu kalis karat, boleh dipakai di dalam air dan boleh dibasuh dengan tangan menggunakan detergen yang lembut.
Baca lebih lanjut
Beritahu saya apabila sudah ada stok Beritahu saya apabila sudah ada stok

Maklumat dan Penjagaan

Sandal Original ialah sandal dengan ruang kaki yang besar dan selesa bagi mereka yang berkaki lebar. Sebelum anda menyarungnya buat kali pertama, regangkan tali jari kaki dan dengan perlahan-lahan bengkokkan tapak untuk melegakan tapak kaki. Paling baik dengan jari kaki di belakang garis jahitan apabila dipakai. Jangan terlalu besar untuk kanak-kanak dengan harapan sandal akan boleh tahan lebih lama - anda tidak mahu si penggunanya tersandung! 

Penghantaran dan Pemulangan

 

"Semua Sandal Mash Up kami dibuat dalam jumlah yang terhad pada jentera asal yang digunakan pada 1940-an di Kilang Hoy yang terletak di Amerika Syarikat."