Warna M2M

Original Mash-Up Russian Venchanie

dari USD$75.00
Memperkenalkan Russian Venchanie. Kami telah bekerjasama dengan Smallable yang memenangi anugerah untuk mencipta sandal Mash-Up aneka warna metalik tigaan eksklusif ini. Menampilkan tali kulit pengenalan kami dalam gabungan emas ros merah yang menawan, perak dan emas serta diilhamkan oleh reka bentuk rumit dan gaya warna cincin perkahwinan tradisional orang Rusia. Gaya ini ditawarkan dari saiz kanak-kanak 5 hingga ke saiz dewasa 9 jadi bagaimana anda boleh menolaknya? Semua saiz kanak-kanak dibuat dengan kancing velcro di bawah gancu faux mengelilingi pergelangan kaki untuk memudahkan pergerakan setiap hari. Sama seperti semua sandal Salt-Water, sandal ini ialah kasut mesra air yang tegap dan boleh dipakai di dalam air serta dibasuh dengan tangan menggunakan detergen yang lembut. Dibuat mengikut pesanan dalam jumlah terhad pada jentera asal 1940-an. Dijahit tangan dan dihasilkan di AS.
Baca lebih lanjut
  • uk
  • eu
  • kami
Beritahu saya apabila sudah ada stok

Maklumat dan Penjagaan

Sandal Original ialah sandal dengan ruang kaki yang besar dan selesa bagi mereka yang berkaki lebar. Sebelum anda menyarungnya buat kali pertama, regangkan tali jari kaki dan dengan perlahan-lahan bengkokkan tapak untuk melegakan tapak kaki. Paling baik dengan jari kaki di belakang garis jahitan apabila dipakai. Jangan terlalu besar untuk kanak-kanak dengan harapan sandal akan boleh tahan lebih lama - anda tidak mahu si penggunanya tersandung! 

Penghantaran dan Pemulangan

 

"Kami telah mentransformasikan sandal Salt-Water Original ke dalam siri sandal Mash Up kanak-kanak dalam beberapa kombinasi berbilang warna yang menarik perhatian, ditambah dengan kemasan kerja tangan untuk menambahkan perhatian kepada perincian."