Eksklusif

Original Mash-up Nautical Flash

USD$90.00
Nautical Flash adalah sebahagian daripada siri Mash Up kami yang kreatif dan menawan dengan mempamerkan reka bentuk tenunan Sandal Salt-Water Original yang klasik dalam pelbagai kombo aneka warna. Nautical Flash diperbuat daripada kulit yang berwarna biru kelasi dan perak. Sandal ini ditawarkan dari saiz remaja 13 hingga kepada saiz dewasa. Semua sandal Salt-Water dilengkapi gancu kalis karat, boleh dipakai di dalam air dan boleh dicuci dengan tangan menggunakan detergen yang lembut dan air suam. Sandal ini sangat selesa, amat tahan lasak dan kelihatan anggun yang begitu klasik. Sandal aneka warna ini merupakan pilihan penuh bergaya bagi sandal musim panas bertumit rata. Dibuat mengikut pesanan dalam jumlah terhad pada jentera asal yang digunakan sejak 1940an. Dijahit tangan dan dihasilkan di AS.
Baca lebih lanjut
  • uk
  • eu
  • kami
Beritahu saya apabila sudah ada stok

Maklumat dan Penjagaan

Sandal Original ialah sandal dengan ruang kaki yang besar dan selesa bagi mereka yang berkaki lebar. Sebelum anda menyarungnya buat kali pertama, regangkan tali jari kaki dan dengan perlahan-lahan bengkokkan tapak untuk melegakan tapak kaki. Paling baik dengan jari kaki di belakang garis jahitan apabila dipakai. Jangan terlalu besar untuk kanak-kanak dengan harapan sandal akan boleh tahan lebih lama - anda tidak mahu si penggunanya tersandung! 

Penghantaran dan Pemulangan

 

"Semua Sandal Mash Up kami dibuat dalam jumlah yang terhad pada jentera asal yang digunakan pada 1940-an di Kilang Hoy yang terletak di Amerika Syarikat."