Original Mash-up Caramel Twist

USD$90.00
Caramel Twist, Sandal m2m rasmi kami, merupakan tali kulit dengan campuran menggiurkan espreso coklat, tofi sawo matang dan juga emas premium dan ditawarkan dari saiz kanak-kanak hingga ke saiz dewasa. Sandal Salt-Water ditakrifkan dengan tapak sandal getah yang dijahit halus dan rapi serta anyaman kulit di bahagian atas sandal. Semua sandal Salt-Water dilengkapi gancu kalis karat, boleh dipakai di dalam air dan dibasuh dengan tangan menggunakan detergen yang lembut. Semua Sandal Mash-Up dibuat mengikut tempahan dalam jumlah terhad pada jentera asal yang digunakan sejak 1940, dijahit tangan dan dikeluarkan di Amerika Syarikat. Semua saiz kanak-kanak dibuat dengan kancing velcro di bawah gancu faux mengelilingi pergelangan kaki untuk memudahkan pergerakan setiap hari. Sandal ini ialah Sandal m2m rasmi dan 10% daripada setiap Sandal Caramel Twist yang dijual akan disumbangkan secara terus kepada mother2mothers. Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai mothers2mothers dan usaha mengagumkan yang dilakukan mereka, layari blog Salt-Water atau www.m2m.org.
Baca lebih lanjut
  • uk
  • eu
  • kami
Beritahu saya apabila sudah ada stok

Maklumat dan Penjagaan

Sandal Original ialah sandal dengan ruang kaki yang besar dan selesa bagi mereka yang berkaki lebar. Sebelum anda menyarungnya buat kali pertama, regangkan tali jari kaki dan dengan perlahan-lahan bengkokkan tapak untuk melegakan tapak kaki. Paling baik dengan jari kaki di belakang garis jahitan apabila dipakai. Jangan terlalu besar untuk kanak-kanak dengan harapan sandal akan boleh tahan lebih lama - anda tidak mahu si penggunanya tersandung! 

Penghantaran dan Pemulangan

 

"Kami telah mentransformasikan sandal Salt-Water Original ke dalam siri sandal Mash Up kanak-kanak dalam beberapa kombinasi berbilang warna yang menarik perhatian, ditambah dengan kemasan kerja tangan untuk menambahkan perhatian kepada perincian."