Original Emas

dari USD$50.00
Sandal Salt-Water Original berwarna emas ialah sebahagian daripada siri premium kami dan terdapat dalam kemasan metalik pucat yang menawan. Sandal bertali yang selesa dan berfesyen, sangat sesuai untuk majlis perkahwinan dan percutian. Sandal ini ditakrifkan dengan tapak getah tervulkannya yang dijahit secara halus dan rapi serta tenunan kulit di bahagian atas. Semua sandal Salt-Water dilengkapi gancu kalis karat, boleh dipakai di dalam air dan boleh dibasuh dengan tangan menggunakan detergen yang lembut. Semua saiz kanak-kanak dibuat dengan kancing velcro di bawah gancu faux mengelilingi pergelangan kaki untuk memudahkan pergerakan setiap hari. Sandal ini ditawarkan dari saiz kanak-kanak hingga ke saiz dewasa. - sesuai untuk seisi keluarga.
Baca lebih lanjut
  • uk
  • eu
  • kami
Beritahu saya apabila sudah ada stok

Maklumat dan Penjagaan

Sandal Original ialah sandal dengan ruang kaki yang besar dan selesa bagi mereka yang berkaki lebar. Sebelum anda menyarungnya buat kali pertama, regangkan tali jari kaki dan dengan perlahan-lahan bengkokkan tapak untuk melegakan tapak kaki. Paling baik dengan jari kaki di belakang garis jahitan apabila dipakai. Jangan terlalu besar untuk kanak-kanak dengan harapan sandal akan boleh tahan lebih lama - anda tidak mahu si penggunanya tersandung! 

Penghantaran dan Pemulangan

 

"Sandal Original untuk kanak-kanak tetap tidak berubah dan menjadi sebahagian daripada kelengkapan pakaian asas di Amerika selama beberapa generasi."