Original Emas

dari USD$65.00
Sandal Salt-Water Original berwarna emas ialah sebahagian daripada siri premium kami dan terdapat dalam kemasan metalik pucat yang menawan. Sandal bertali yang selesa dan berfesyen, sangat sesuai untuk majlis perkahwinan dan percutian. Sandal ini ditakrifkan dengan tapak getah tervulkannya yang dijahit secara halus dan rapi serta tenunan kulit di bahagian atas. Semua sandal Salt-Water dilengkapi gancu kalis karat, boleh dipakai di dalam air dan boleh dibasuh dengan tangan menggunakan detergen yang lembut. Semua saiz kanak-kanak dibuat dengan kancing velcro di bawah gancu faux mengelilingi pergelangan kaki untuk memudahkan pergerakan setiap hari. Sandal ini ditawarkan dari saiz kanak-kanak hingga ke saiz dewasa. - sesuai untuk seisi keluarga.
Baca lebih lanjut
  • uk
  • eu
  • kami
Beritahu saya apabila sudah ada stok

Maklumat dan Penjagaan

Sandal boleh dilaraskan sepenuhnya dengan tali jari kaki dan tali pergelangan kaki bergancu. Ia mempunyai padanan yang semula jadi lebih sempit daripada Original tapi boleh dilaraskan sepenuhnya di sepanjang kaki untuk kelebihan padanan yang lebih luas. Sama seperti semua sandal dalam siri sandal Salt-Water, kami cadangkan bahawa apabila dipakai jari kaki anda di belakang garis jahitan. 

 

Penghantaran dan Pemulangan

 

"Sandal Original untuk kanak-kanak tetap tidak berubah dan menjadi sebahagian daripada kelengkapan pakaian asas di Amerika selama beberapa generasi."