Original Ceri

dari USD$65.00
Memperkenalkan sandal Salt-Water Original bercorak cetakan ceri. Sandal Salt-Water Original ialah reka bentuk pertama yang dikeluarkan dari bengkel Hoy pada tahun 1944 - cetakan ceri istimewa kami yang direka khas untuk memadankan gaya retro 1950an. Semua Sandal Salt-Water dilengkapi gancu kalis karat, boleh dipakai di dalam air dan boleh dibasuh dengan tangan menggunakan detergen yang lembut. Sandal ini ditawarkan dari saiz kanak-kanak hingga ke saiz dewasa. Semua saiz kanak-kanak dibuat dengan kancing velcro di bawah gancu faux mengelilingi pergelangan kaki untuk memudahkan pergerakan setiap hari. Sandal premium ini ialah kasut musim panas yang menawan untuk kanak-kanak perempuan dan juga sesuai untuk acara majlis.
Baca lebih lanjut
  • uk
  • eu
  • kami
Beritahu saya apabila sudah ada stok

Maklumat dan Penjagaan

Sandal Original ialah sandal dengan ruang kaki yang besar dan selesa bagi mereka yang berkaki lebar. Sebelum anda menyarungnya buat kali pertama, regangkan tali jari kaki dan dengan perlahan-lahan bengkokkan tapak untuk melegakan tapak kaki. Paling baik dengan jari kaki di belakang garis jahitan apabila dipakai. Jangan terlalu besar untuk kanak-kanak dengan harapan sandal akan boleh tahan lebih lama - anda tidak mahu si penggunanya tersandung! 

Penghantaran dan Pemulangan

 

"Sandal Original untuk kanak-kanak tetap tidak berubah dan menjadi sebahagian daripada kelengkapan pakaian asas di Amerika selama beberapa generasi."