Peluang terakhir

Original Candy Red

dari USD$65.00
Sandal Original berwarna merah kandi ialah sandal edisi terhad dan menampilkan gaya warna eksklusif kepada tapak Salt-Water - warna merah terang yang menarik di atas tapak sandal berwarna putih dengan kilauan metalik. Sama seperti semua sandal Salt-Water kami, sandal Original berwarna merah kandi diperbuat daripada 100% kulit kalis air di bahagian atas, tapak getah tervulkan dan gancu kalis karat. Semua saiz kanak-kanak dibuat dengan kancing velcro di bawah gancu faux mengelilingi pergelangan kaki untuk memudahkan pergerakan setiap hari.
Baca lebih lanjut
Beritahu saya apabila sudah ada stok Beritahu saya apabila sudah ada stok

Maklumat dan Penjagaan

Sandal Original ialah sandal dengan ruang kaki yang besar dan selesa bagi mereka yang berkaki lebar. Sebelum anda menyarungnya buat kali pertama, regangkan tali jari kaki dan dengan perlahan-lahan bengkokkan tapak untuk melegakan tapak kaki. Paling baik dengan jari kaki di belakang garis jahitan apabila dipakai. Jangan terlalu besar untuk kanak-kanak dengan harapan sandal akan boleh tahan lebih lama - anda tidak mahu si penggunanya tersandung! 

Penghantaran dan Pemulangan

 

"Sandal Original untuk kanak-kanak tetap tidak berubah dan menjadi sebahagian daripada kelengkapan pakaian asas di Amerika selama beberapa generasi."