Original Coklat

dari USD$65.00
Sandal Salt-Water Original berwarna coklat ialah kelengkapan pakaian asas bagi setiap almari pakaian musim panas dan amat sesuai untuk kanak-kanak perempuan dan lelaki. Sandal Original menampilkan reka bentuk anyaman kulit kami dan selepas lebih 75 tahun kemudian reka bentuk ikonik ini masih berdiri teguh dan menjadi kesukaan ramai. Sama seperti semua sandal Salt-Water, sandal ini menampilkan ciri kasut air seperti kulit kalis air dan gancu kalis karat di atas tapak sandal getah tervulkan - semuanya terikat bersama-sama dengan jahitan yang halus dan rapi. Sandal musim panas yang mengagumkan. Semua saiz kanak-kanak dibuat dengan kancing velcro di bawah gancu faux mengelilingi pergelangan kaki untuk memudahkan pergerakan setiap hari.
Baca lebih lanjut
  • uk
  • eu
  • kami
Beritahu saya apabila sudah ada stok

Maklumat dan Penjagaan

Sandal Original ialah sandal dengan ruang kaki yang besar dan selesa bagi mereka yang berkaki lebar. Sebelum anda menyarungnya buat kali pertama, regangkan tali jari kaki dan dengan perlahan-lahan bengkokkan tapak untuk melegakan tapak kaki. Paling baik dengan jari kaki di belakang garis jahitan apabila dipakai. Jangan terlalu besar untuk kanak-kanak dengan harapan sandal akan boleh tahan lebih lama - anda tidak mahu si penggunanya tersandung! 

Penghantaran dan Pemulangan

 

"Sandal Original untuk kanak-kanak tetap tidak berubah dan menjadi sebahagian daripada kelengkapan pakaian asas di Amerika selama beberapa generasi."