Original Hitam

dari USD$60.00
Sandal Salt-Water Original berwarna hitam merupakan sandal ringkas dan ikonik yang diperbuat daripada 100% kulit kalis air dengan reka bentuk anyaman di bahagian atas, tapak sandal getah yang dijahit tangan dan gancu boleh laras kalis karat metalik. Sandal tenunan ini yang tahan lasak dan juga cantik dengan reka bentuknya, boleh dipakai dan berjalan berbatu-batu jauhnya, boleh dipakai di dalam air dan juga boleh dibasuh dengan tangan menggunakan detergen yang lembut. Salah satu reka bentuk pertama yang dihasilkan dari kilang Hoy, Sandal Salt-Water Original ialah reka bentuk klasik yang telah dipakai sejak sekian lama dan masih disukai ramai. Semua saiz kanak-kanak dibuat dengan kancing velcro di bawah gancu faux mengelilingi pergelangan kaki untuk memudahkan pergerakan setiap hari.
Baca lebih lanjut
  • uk
  • eu
  • kami
Beritahu saya apabila sudah ada stok

Maklumat dan Penjagaan

Sandal boleh dilaraskan sepenuhnya dengan tali jari kaki dan tali pergelangan kaki bergancu. Ia mempunyai padanan yang semula jadi lebih sempit daripada Original tapi boleh dilaraskan sepenuhnya di sepanjang kaki untuk kelebihan padanan yang lebih luas. Sama seperti semua sandal dalam siri sandal Salt-Water, kami cadangkan bahawa apabila dipakai jari kaki anda di belakang garis jahitan. 

 

Penghantaran dan Pemulangan

 

"Sandal Original untuk kanak-kanak tetap tidak berubah dan menjadi sebahagian daripada kelengkapan pakaian asas di Amerika selama beberapa generasi."