Baru masuk   masuk Translations of masuk VerbFrequency enter masuk

Classic Claret

USD$70.00

Temui sandal Salt-Water Classic yang berwarna wain klaret. Sandal ini mempunyai gancu boleh laras di hadapan dengan lubang pengalihan udara pada tali jari kaki. Sandal Classic mengekalkan rasa nostalgia dan gaya yang agak kurang menyerlah berbanding Sandal Salt-Water Original dan reka bentuk yang ringkas dalam kulit berwarna wain klaret dan gancu emas. Ruang kaki adalah sedikit lebih sempit daripada Original tapi sama seperti semua sandal Salt-Water, anda boleh pakai sandal ini dalam keadaan basah! Jangan ragu-ragu untuk menyesuaikan tali untuk keselesaan kaki anda!

Baca lebih lanjut
Beritahu saya apabila sudah ada stok Beritahu saya apabila sudah ada stok

Maklumat dan Penjagaan

Sandal boleh dilaraskan sepenuhnya dengan tali jari kaki dan tali pergelangan kaki bergancu. Ia mempunyai padanan yang semula jadi lebih sempit daripada Original tapi boleh dilaraskan sepenuhnya di sepanjang kaki untuk kelebihan padanan yang lebih luas. Sama seperti semua sandal dalam siri sandal Salt-Water, kami cadangkan bahawa apabila dipakai jari kaki anda di belakang garis jahitan. 

 

Penghantaran dan Pemulangan

 

"Sandal Shark ialah sandal kanak-kanak gaya ala nelayan tradisional dan merupakan sandal terbaik untuk kaki si kecil yang bertenaga."