Swimmer Fuchsia Berkilat

dari USD$60.00

Sandal Swimmer dibuat berdasarkan sandal Salt-Water asli yang menampilkan anyaman kulit di bahagian atas dengan tali pergelangan kaki bergancu. Perbezaannya adalah sandal Swimmer hanya boleh didapati untuk kanak-kanak dan mempunyai ruang kaki yang agak lebih sempit. Semua saiz kanak-kanak dibuat dengan kancing velcro di bawah gancu faux mengelilingi pergelangan kaki untuk memudahkan pergerakan setiap hari. Sama seperti semua Sandal Sun-San, sandal Swimmer dilengkapi tapak berspan yang lembut dengan gancu kalis karat. Sama seperti semua sandal kami, sandal ini boleh dipakai di dalam air dan dibasuh dengan tangan menggunakan detergen yang lembut - amat sesuai untuk percutian! Sandal Swimmer berwarna fuchsia berkilat ialah sebahagian daripada siri premium kami dan ditawarkan dengan kemasan terang dalam warna merah jambu terang yang menarik.

Baca lebih lanjut
Beritahu saya apabila sudah ada stok Beritahu saya apabila sudah ada stok

Maklumat dan Penjagaan

Sandal Swimmer menampilkan anyaman kulit di bahagian jari kaki dengan tali pergelangan kaki bergancu. Dengan keluasan kaki yang lebih sempit daripada Salt-Water Original dan oleh kerana bahagian hadapan yang tidak boleh dilaraskan, sandal ini tidak sesuai untuk kaki yang sangat tirus atau sangat lebar.

Penghantaran dan Pemulangan

 

"Dipakai di dalam air, dan ke mana-mana sahaja, gaya kasut musim panas ini merupakan salah satu daripada sandal klasik anak-anak kita."