Classic Putih

USD$80.00
Sandal Salt-Water Classic ialah sandal musim panas yang ideal. Terdapat dalam kulit berwarna putih pusam; sandal ini selesa, serba boleh dan bergaya. Reka bentuk sandal Classic menawarkan tali depan boleh laras dengan perincian potongan di atas tali pergelangan kaki. Disebabkan oleh ciri dua gancunya, gaya ini sesuai untuk kaki yang lebih tirus atau lebar dan boleh dilaraskan untuk mencari padanan yang paling selesa. Sama seperti semua sandal kami yang lain, sandal Classic diperbuat daripada kulit kalis air yang istimewa, gancu kalis karat dan boleh dibasuh dengan tangan menggunakan air suam dan detergen yang lembut.
Baca lebih lanjut
  • uk
  • eu
  • kami
Beritahu saya apabila sudah ada stok

Maklumat dan Penjagaan

Sandal boleh dilaraskan sepenuhnya dengan tali jari kaki dan tali pergelangan kaki bergancu. Ia mempunyai padanan yang semula jadi lebih sempit daripada Original tapi boleh dilaraskan sepenuhnya di sepanjang kaki untuk kelebihan padanan yang lebih luas. Sama seperti semua sandal dalam siri sandal Salt-Water, kami cadangkan bahawa apabila dipakai jari kaki anda di belakang garis jahitan. 

 

Penghantaran dan Pemulangan

 

"Sebagai kelengkapan asas bagi setiap almari pakaian, Sandal Salt-Water Classic menggabungkan reka bentuk potongan belakang dengan gaya yang ringkas dan mudah untuk sentiasa kelihatan menarik sepanjang zaman."