Classic Putih

USD$80.00
Sandal Salt-Water Classic ialah sandal musim panas yang ideal. Terdapat dalam kulit berwarna putih pusam; sandal ini selesa, serba boleh dan bergaya. Reka bentuk sandal Classic menawarkan tali depan boleh laras dengan perincian potongan di atas tali pergelangan kaki. Disebabkan oleh ciri dua gancunya, gaya ini sesuai untuk kaki yang lebih tirus atau lebar dan boleh dilaraskan untuk mencari padanan yang paling selesa. Semua saiz kanak-kanak dibuat dengan kancing velcro di bawah gancu faux mengelilingi pergelangan kaki untuk memudahkan pergerakan setiap hari. Sama seperti semua sandal kami yang lain, sandal Classic diperbuat daripada kulit kalis air yang istimewa, gancu kalis karat dan boleh dibasuh dengan tangan menggunakan air suam dan detergen yang lembut.
Baca lebih lanjut
Beritahu saya apabila sudah ada stok Beritahu saya apabila sudah ada stok

Maklumat dan Penjagaan

Sandal boleh dilaraskan sepenuhnya dengan tali jari kaki dan tali pergelangan kaki bergancu. Ia mempunyai padanan yang semula jadi lebih sempit daripada Original tapi boleh dilaraskan sepenuhnya di sepanjang kaki untuk kelebihan padanan yang lebih luas. Sama seperti semua sandal dalam siri sandal Salt-Water, kami cadangkan bahawa apabila dipakai jari kaki anda di belakang garis jahitan. 

 

Penghantaran dan Pemulangan

 

"Reka bentuk yang ringkas dan bergaya, sandal gancu berganda boleh laras ini untuk kanak-kanak merupakan sandal yang kuat dan tahan lasak yang boleh dipakai di dalam air dan juga dalam pengembaraan harian."