Classic Sawo Matang / Perang Kulit

USD$80.00
Sandal Salt-Water Classic ini ialah sandal musim panas yang sempurna bagi peminat Saltie. Reka bentuk sandal yang cantik ini menawarkan bahagian depan boleh laras dengan potongan pengalihan udara di kedua-dua sisi. Sandal Classic mengekalkan gaya nostalgia daripada Salt-Water Original tetapi dengan padanan yang boleh laras. Sandal Klasik berwarna sawo matang akan sesuai dipadankan dengan semua jenis pakaian di dalam almari anda dan merupakan salah satu sandal wanita kami yang paling popular dan laris. Sama seperti semua Sandal Salt-Water, sandal ini kalis air dan boleh dibasuh dengan tangan menggunakan detergen yang lembut.
Baca lebih lanjut
  • uk
  • eu
  • kami
Beritahu saya apabila sudah ada stok

Maklumat dan Penjagaan

Sandal boleh dilaraskan sepenuhnya dengan tali jari kaki dan tali pergelangan kaki bergancu. Ia mempunyai padanan yang semula jadi lebih sempit daripada Original tapi boleh dilaraskan sepenuhnya di sepanjang kaki untuk kelebihan padanan yang lebih luas. Sama seperti semua sandal dalam siri sandal Salt-Water, kami cadangkan bahawa apabila dipakai jari kaki anda di belakang garis jahitan. 

 

Penghantaran dan Pemulangan

 

"Sebagai kelengkapan asas bagi setiap almari pakaian, Sandal Salt-Water Classic menggabungkan reka bentuk potongan belakang dengan gaya yang ringkas dan mudah untuk sentiasa kelihatan menarik sepanjang zaman."