Classic Sawo Matang

USD$80.00
Sandal Salt-Water Classic ini ialah sandal musim panas yang sempurna bagi peminat Saltie. Reka bentuk sandal yang cantik ini menawarkan bahagian depan boleh laras dengan potongan pengalihan udara di kedua-dua sisi. Sandal Classic mengekalkan gaya nostalgia daripada Salt-Water Original tetapi dengan padanan yang boleh laras. Semua saiz kanak-kanak dibuat dengan kancing velcro di bawah gancu faux mengelilingi pergelangan kaki untuk memudahkan pergerakan setiap hari. Sandal Classis berwarna sawo matang akan sesuai dipadankan dengan sebarang pakaian di dalam almari anda dan merupakan salah satu sandal kanak-kanak kami yang paling popular dan laris. Sama seperti semua Sandal Salt-Water, sandal ini kalis air dan boleh dibasuh dengan tangan menggunakan detergen yang lembut.
Baca lebih lanjut
Beritahu saya apabila sudah ada stok Beritahu saya apabila sudah ada stok

Maklumat dan Penjagaan

Sandal boleh dilaraskan sepenuhnya dengan tali jari kaki dan tali pergelangan kaki bergancu. Ia mempunyai padanan yang semula jadi lebih sempit daripada Original tapi boleh dilaraskan sepenuhnya di sepanjang kaki untuk kelebihan padanan yang lebih luas. Sama seperti semua sandal dalam siri sandal Salt-Water, kami cadangkan bahawa apabila dipakai jari kaki anda di belakang garis jahitan. 

 

Penghantaran dan Pemulangan

 

"Reka bentuk yang ringkas dan bergaya, sandal gancu berganda boleh laras ini untuk kanak-kanak merupakan sandal yang kuat dan tahan lasak yang boleh dipakai di dalam air dan juga dalam pengembaraan harian."