Classic Slide Mustard

USD$75.00

Mencari sandal gelangsar musim panas yang sempurna? Tidak perlu lagi. Sandal Classic Slide kami menampilkan gancu kalis karat boleh laras sepenuhnya mengelilingi kaki untuk memudahkan sarung masuk dan keluar. Sandal gelangsar berwarna kuning mustard ini ialah kelengkapan asas musim panas dan dirawat khas dengan bahan tampal kulit kalis air pengenalan kami yang menjadikan sandal ini sesuai untuk semua aktiviti yang menyeronokkan di tepi kolam renang!

Baca lebih lanjut
  • uk
  • eu
  • kami
Beritahu saya apabila sudah ada stok

Maklumat dan Penjagaan

Sandal Classic ialah sandal gelangsar dengan tali jari kaki boleh laras sepenuhnya. Ia pilihan bagus untuk menyesuaikan padanan yang sempit atau lebar. Sama seperti semua sandal dalam siri Salt-Water, kami cadangkan bahawa apabila dipakai kaki anda di belakang garis jahitan tapi pastikan tumit anda tidak terkeluar daripada bahagian tepi kerana sandal tidak ada tali pergelangan kaki. 

Penghantaran dan Pemulangan

 

"Sandal Salt-Water Slide akan menjadi teman kolam renang anda yang setia pada musim panas ini. Satu sandal klasik yang akan menjadi kegilaan ramai pada masa depan."