Classic Shiny Turquoise

USD$80.00
Sandal Salt-Water Classic menawarkan gancu depan boleh laras dengan potongan pengalihan udara pada tali jari kaki kulit. Sandal Classic mengekalkan rasa nostalgia dan gaya yang agak kurang menyerlah berbanding sandal Salt-Water Original tetapi dengan ruang kaki yang sedikit sempit dan kualiti dua gancu. Semua saiz kanak-kanak dibuat dengan kancing velcro di bawah gancu faux mengelilingi pergelangan kaki untuk memudahkan pergerakan setiap hari. Sandal ini yang berwarna firus berkilat akan menyerlahkan warna dengan apa jua pakaian. Tersedia dari saiz Remaja 13 hingga ke saiz Dewasa 9. Dan sama seperti Original anda boleh pakai sandal ini dalam keadaan basah!
Baca lebih lanjut
Beritahu saya apabila sudah ada stok Beritahu saya apabila sudah ada stok

Maklumat dan Penjagaan

Sandal boleh dilaraskan sepenuhnya dengan tali jari kaki dan tali pergelangan kaki bergancu. Ia mempunyai padanan yang semula jadi lebih sempit daripada Original tapi boleh dilaraskan sepenuhnya di sepanjang kaki untuk kelebihan padanan yang lebih luas. Sama seperti semua sandal dalam siri sandal Salt-Water, kami cadangkan bahawa apabila dipakai jari kaki anda di belakang garis jahitan. 

 

Penghantaran dan Pemulangan

 

"Reka bentuk yang ringkas dan bergaya, sandal gancu berganda boleh laras ini untuk kanak-kanak merupakan sandal yang kuat dan tahan lasak yang boleh dipakai di dalam air dan juga dalam pengembaraan harian."