Classic Merah

USD$80.00
Sandal Classic daripada siri Sandal Salt-Water kami mengekalkan rasa nostalgia dan gaya yang kurang menyerlah berbanding gaya Original kami dengan fungsi dua gancu tambahan. Terdapat dalam kulit berwarna merah pengenalan kami yang mempesonakan. Sandal Salt-Water Classic ialah sandal musim panas yang unggul dan akan menyerlahkan warna pada semua jenis pakaian. Reka bentuk ini menawarkan bahagian depan boleh laras dengan potongan pengalihan udara pada tali jari kaki dan juga bahan tampal kalis air yang unik serta gancu kalis karat. Semua saiz kanak-kanak dibuat dengan kancing velcro di bawah gancu faux mengelilingi pergelangan kaki untuk memudahkan pergerakan setiap hari.
Baca lebih lanjut
Beritahu saya apabila sudah ada stok Beritahu saya apabila sudah ada stok

Maklumat dan Penjagaan

Sandal boleh dilaraskan sepenuhnya dengan tali jari kaki dan tali pergelangan kaki bergancu. Ia mempunyai padanan yang semula jadi lebih sempit daripada Original tapi boleh dilaraskan sepenuhnya di sepanjang kaki untuk kelebihan padanan yang lebih luas. Sama seperti semua sandal dalam siri sandal Salt-Water, kami cadangkan bahawa apabila dipakai jari kaki anda di belakang garis jahitan. 

 

Penghantaran dan Pemulangan

 

"Reka bentuk yang ringkas dan bergaya, sandal gancu berganda boleh laras ini untuk kanak-kanak merupakan sandal yang kuat dan tahan lasak yang boleh dipakai di dalam air dan juga dalam pengembaraan harian."