Classic Biru Kelasi

USD$80.00
Temui sandal Salt-Water Classic yang berwarna biru kelasi. Sandal Classic mengekalkan rasa nostalgia dan gaya yang kurang menyerlah berbanding Sandal Salt-Water Original dan sama seperti semua siri sandal kami, sandal ini diperbuat daripada 100% kulit kalis air dan gancu kalis karat. Gaya dua gancu ini membolehkan pelarasan mengelilingi kaki dan pergelangan kaki untuk membantu anda mencari padanan yang paling selesa.
Baca lebih lanjut
  • uk
  • eu
  • kami
Beritahu saya apabila sudah ada stok

Maklumat dan Penjagaan

Sandal boleh dilaraskan sepenuhnya dengan tali jari kaki dan tali pergelangan kaki bergancu. Ia mempunyai padanan yang semula jadi lebih sempit daripada Original tapi boleh dilaraskan sepenuhnya di sepanjang kaki untuk kelebihan padanan yang lebih luas. Sama seperti semua sandal dalam siri sandal Salt-Water, kami cadangkan bahawa apabila dipakai jari kaki anda di belakang garis jahitan. 

 

Penghantaran dan Pemulangan

 

"Sebagai kelengkapan asas bagi setiap almari pakaian, Sandal Salt-Water Classic menggabungkan reka bentuk potongan belakang dengan gaya yang ringkas dan mudah untuk sentiasa kelihatan menarik sepanjang zaman."