Classic Biru Kelasi

USD$80.00
Temui sandal Salt-Water Classic yang berwarna biru kelasi. Sandal Classic mengekalkan rasa nostalgia dan gaya yang kurang menyerlah berbanding Sandal Salt-Water Original dan sama seperti semua siri sandal kami, sandal ini diperbuat daripada 100% kulit kalis air dan gancu kalis karat. Gaya dua gancu ini membolehkan pelarasan mengelilingi kaki dan pergelangan kaki untuk membantu anda mencari padanan yang paling selesa. Semua saiz kanak-kanak dibuat dengan kancing velcro di bawah gancu faux mengelilingi pergelangan kaki untuk memudahkan pergerakan setiap hari.
Baca lebih lanjut
  • uk
  • eu
  • kami
Beritahu saya apabila sudah ada stok

Maklumat dan Penjagaan

Sandal boleh dilaraskan sepenuhnya dengan tali jari kaki dan tali pergelangan kaki bergancu. Ia mempunyai padanan yang semula jadi lebih sempit daripada Original tapi boleh dilaraskan sepenuhnya di sepanjang kaki untuk kelebihan padanan yang lebih luas. Sama seperti semua sandal dalam siri sandal Salt-Water, kami cadangkan bahawa apabila dipakai jari kaki anda di belakang garis jahitan. 

 

Penghantaran dan Pemulangan

 

"Reka bentuk yang ringkas dan bergaya, sandal gancu berganda boleh laras ini untuk kanak-kanak merupakan sandal yang kuat dan tahan lasak yang boleh dipakai di dalam air dan juga dalam pengembaraan harian."