Classic Mustard

USD$80.00
Sama seperti Original, sandal Classis ialah sandal lasak yang boleh dipakai di dalam air dan dibasuh dengan tangan menggunakan detergen yang lembut. Dengan reka bentuk yang ringkas, praktikal dan bergaya, sandal ini dilengkapi tali boleh laras mengelilingi pergelangan kaki dan bahagian depan untuk membantu anda mencari padanan yang paling sesuai untuk kaki yang lebar dan tirus. Semua saiz kanak-kanak dibuat dengan kancing velcro di bawah gancu faux mengelilingi pergelangan kaki untuk memudahkan pergerakan setiap hari. Memperkenalkan sandal Mustard Classic - warna pucat yang sesuai dengan sebarang rona kulit dan menyerlahkan semua pakaian.
Baca lebih lanjut
Beritahu saya apabila sudah ada stok Beritahu saya apabila sudah ada stok

Maklumat dan Penjagaan

Sandal boleh dilaraskan sepenuhnya dengan tali jari kaki dan tali pergelangan kaki bergancu. Ia mempunyai padanan yang semula jadi lebih sempit daripada Original tapi boleh dilaraskan sepenuhnya di sepanjang kaki untuk kelebihan padanan yang lebih luas. Sama seperti semua sandal dalam siri sandal Salt-Water, kami cadangkan bahawa apabila dipakai jari kaki anda di belakang garis jahitan. 

 

Penghantaran dan Pemulangan

 

"Reka bentuk yang ringkas dan bergaya, sandal gancu berganda boleh laras ini untuk kanak-kanak merupakan sandal yang kuat dan tahan lasak yang boleh dipakai di dalam air dan juga dalam pengembaraan harian."