Classic Emas

USD$80.00
Sandal Salt-Water Classic ialah kasut musim panas yang ideal untuk membawa anda dari pejabat ke pesta, kolam renang ke bar, larian sekolah hingga ke santai-santai minum kopi. Gaya ini menawarkan tali depan dan belakang boleh laras dengan potongan pengalihan udara yang elegan di bahagian tali depan. Dalam kemasan emas metalik terdapat perbezaan yang menenangkan antara reka bentuk sandal nostalgia dan trend gaya warna. Sama seperti semua sandal dalam siri Salt-Water, sandal ini mempunyai ciri kasut air termasuk kulit kalis air, gancu kalis karat dan tapak getah tervulkan.
Baca lebih lanjut
  • uk
  • eu
  • kami
Beritahu saya apabila sudah ada stok

Maklumat dan Penjagaan

Sandal boleh dilaraskan sepenuhnya dengan tali jari kaki dan tali pergelangan kaki bergancu. Ia mempunyai padanan yang semula jadi lebih sempit daripada Original tapi boleh dilaraskan sepenuhnya di sepanjang kaki untuk kelebihan padanan yang lebih luas. Sama seperti semua sandal dalam siri sandal Salt-Water, kami cadangkan bahawa apabila dipakai jari kaki anda di belakang garis jahitan. 

 

Penghantaran dan Pemulangan

 

"Sebagai kelengkapan asas bagi setiap almari pakaian, Sandal Salt-Water Classic menggabungkan reka bentuk potongan belakang dengan gaya yang ringkas dan mudah untuk sentiasa kelihatan menarik sepanjang zaman."