Classic Emas

USD$80.00
Sandal Salt-Water Classic ialah kasut musim panas yang ideal untuk membawa anda dari pejabat ke pesta, kolam renang ke bar, larian sekolah hingga ke santai-santai minum kopi. Gaya ini menawarkan tali depan dan belakang boleh laras dengan potongan pengalihan udara yang elegan di bahagian tali depan. Dalam kemasan emas metalik terdapat perbezaan yang menenangkan antara reka bentuk sandal nostalgia dan trend gaya warna. Sama seperti semua sandal dalam siri Salt-Water, sandal ini mempunyai ciri kasut air termasuk kulit kalis air, gancu kalis karat dan tapak getah tervulkan. Semua saiz kanak-kanak dibuat dengan kancing velcro di bawah gancu faux mengelilingi pergelangan kaki untuk memudahkan pergerakan setiap hari.
Baca lebih lanjut
Beritahu saya apabila sudah ada stok Beritahu saya apabila sudah ada stok

Maklumat dan Penjagaan

Sandal boleh dilaraskan sepenuhnya dengan tali jari kaki dan tali pergelangan kaki bergancu. Ia mempunyai padanan yang semula jadi lebih sempit daripada Original tapi boleh dilaraskan sepenuhnya di sepanjang kaki untuk kelebihan padanan yang lebih luas. Sama seperti semua sandal dalam siri sandal Salt-Water, kami cadangkan bahawa apabila dipakai jari kaki anda di belakang garis jahitan. 

 

Penghantaran dan Pemulangan

 

"Reka bentuk yang ringkas dan bergaya, sandal gancu berganda boleh laras ini untuk kanak-kanak merupakan sandal yang kuat dan tahan lasak yang boleh dipakai di dalam air dan juga dalam pengembaraan harian."