Classic Hitam

USD$80.00 USD$64.00
Reka bentuk sandal Salt-Water Classic menampilkan dua gancu boleh laras dengan potongan pengalihan udara pada tali pergelangan kaki. Sandal Classic mengekalkan gaya vintage Salt-Water Original dan mempamerkan reka bentuk yang ringkas sahaja dengan kulit kalis air yang berwarna hitam. Tersedia dari saiz Remaja 13 hingga ke saiz Dewasa 9. Semua saiz kanak-kanak dibuat dengan kancing velcro di bawah gancu faux mengelilingi pergelangan kaki untuk memudahkan pergerakan setiap hari. Tali boleh laras mengelilingi kaki membantu mencari yang padanan paling selesa untuk mereka yang berkaki tirus dan juga lebar. Sama seperti semua sandal kami, sandal ini 100% kalis air.
Baca lebih lanjut
  • uk
  • eu
  • kami
Beritahu saya apabila sudah ada stok

Maklumat dan Penjagaan

Sandal boleh dilaraskan sepenuhnya dengan tali jari kaki dan tali pergelangan kaki bergancu. Ia mempunyai padanan yang semula jadi lebih sempit daripada Original tapi boleh dilaraskan sepenuhnya di sepanjang kaki untuk kelebihan padanan yang lebih luas. Sama seperti semua sandal dalam siri sandal Salt-Water, kami cadangkan bahawa apabila dipakai jari kaki anda di belakang garis jahitan. 

 

Penghantaran dan Pemulangan

 

"Reka bentuk yang ringkas dan bergaya, sandal gancu berganda boleh laras ini untuk kanak-kanak merupakan sandal yang kuat dan tahan lasak yang boleh dipakai di dalam air dan juga dalam pengembaraan harian."